Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Advanced DJI Pilot app on Macbook pro?

Discussion in 'Phantom 3 Help' started by SnoozeDoggyDog, Jul 4, 2015.

  1. SnoozeDoggyDog

    Joined:
    Jun 13, 2015
    Messages:
    489
    Likes Received:
    97
    Hi peeps
    I did a search for "Pilot app on Macbook pro" but didnt get anything useful in return.

    So, can I run the Pilot app on my macbook. Although I do not have a mini HDMI INPUT on the macbook. Is another connection method supported?

    Thanks
    Phil.
     
  2. saylor

    Joined:
    Jun 4, 2015
    Messages:
    103
    Likes Received:
    11
    Location:
    GARLAND TEXAS BABY ! ! ! 1
    you could get a thunderbolt-to-hdmi adapto probably.

    I dunno about the app for mac, though I dunno if they made a mac version or not I never went looking for it.

    on my mac I have windows 7 running on a VM,, is that an option or are you trying to stay pure mac ?
     
  3. SnoozeDoggyDog

    Joined:
    Jun 13, 2015
    Messages:
    489
    Likes Received:
    97
    Thanks for the reply. Yup I'm trying to keep things simple. It was just an idea thats all.

    Thank you.
     
  4. saylor

    Joined:
    Jun 4, 2015
    Messages:
    103
    Likes Received:
    11
    Location:
    GARLAND TEXAS BABY ! ! ! 1
    im really enjoying using dji vision on a laptop via my Samsung phone using an app called Samsung sidesync.

    it puts the screen and control of the phone over onto the laptop window. via wifi - no wires from phone<>laptop. it will also mirror screen and have the phone screen still on the phone + on the laptop screen at the same time.
     
  5. SnoozeDoggyDog

    Joined:
    Jun 13, 2015
    Messages:
    489
    Likes Received:
    97
    Is there any lag mirroring?

    Thanks Phil
     
  6. saylor

    Joined:
    Jun 4, 2015
    Messages:
    103
    Likes Received:
    11
    Location:
    GARLAND TEXAS BABY ! ! ! 1
    I did not see any real serious latency, but I run it on laptop only so far - the phone screen is black. I only noticed the split window last night while looking for camera settings... but it can mirror. and I have the phone + laptop both on the phantom generated network.