Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Dji lightbridge video link problem

Discussion in 'DJI Lightbridge' started by Ivan mosegaard, May 21, 2014.

  1. Ivan mosegaard

    Joined:
    Mar 6, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Hi have just got an lightbridge.
    I have my controller over the same signal and that is working fine.
    But the video signal is not good.
    I have trayed to use other cabels other screen linked again other gopro same same.
    You can see on the picture that it is not good.
    What can it be wrong ?
     

    Attached Files:

  2. lucid111

    Joined:
    Jun 18, 2014
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Try making sure your antennas on Lightbridge on drone are not touching or crossing at all. Also make sure the Go Pro format is at or below 1080 60 / 1080 30.
     
  3. Meklinite

    Joined:
    Jul 25, 2015
    Messages:
    13
    Likes Received:
    1
    HI I know this Is an old post but I am having this exact same image problem and wondering if you ever resolved yours and how. Thank you ahead of time if you or readers have any idea.

    I just swapped frames after a minor incident and in putting it back together, opted to do full Lightbridge upgrade, also the A2 and GCU for GH4 setup on S1000. Now I have the above video. Checked all the basics, I think, even manual channel check of each channel. But still stuck.
     
  4. gsxr1paul

    Joined:
    Oct 26, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Did you ever find out what was causing the poor video picture? I've been suffering this problem for 3 months now and DJI have proven useless!