Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

DJI GO 2.1.0 for IOS

Discussion in 'Pro/Adv Discussion' started by Skylark, Aug 14, 2015.

  1. Skylark

    Joined:
    Jul 14, 2015
    Messages:
    161
    Likes Received:
    35
    Location:
    Wiltshire, UK
    Have seen this appears in App store as an update. Is this safe to update to? Since earlier issues with auto updating apps, I had auto update turned Off. Would be great full for feedback on this. Have P3P.
     
  2. jryser

    Joined:
    Aug 3, 2014
    Messages:
    328
    Likes Received:
    118
    Location:
    Indiana
    It's just adding support for the new phantom standard. Works fine.


    Sent from my PT beating heart
     
  3. rockydog

    Joined:
    May 25, 2015
    Messages:
    879
    Likes Received:
    248
    Location:
    London UK
    Using with P3P today....no problems.
     
  4. Skylark

    Joined:
    Jul 14, 2015
    Messages:
    161
    Likes Received:
    35
    Location:
    Wiltshire, UK
    Thanks Guys! Guess I'll update to it.
     
  5. Pete Leare

    Joined:
    Aug 6, 2015
    Messages:
    334
    Likes Received:
    105
    Location:
    Windham NH
    What rockydog said
     
  6. musicman476

    Joined:
    Jun 19, 2014
    Messages:
    24
    Likes Received:
    8
    Has anyone noticed the new "P" and "M" buttons under the Manual camera settings? I flew through 2 batteries tonight with 2.1.0 and didn't have any problems. I didn't spend much time with the manual settings, though. Does anyone know what these new buttons do?
     
  7. RedHotPoker

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    3,972
    Likes Received:
    1,364
    Location:
    Edmonton Alberta
    Do the batteries also need updating?
    Probably not for the app, only FirmWare.
    I'm anxious to go out and check this new App out, high, in the air.
    Checking out any new features, functionality.
    Those M&P camera buttons aren't they for Manual & Program?

    RedHotPoker
     
    #7 RedHotPoker, Aug 14, 2015
    Last edited: Aug 14, 2015
  8. jryser

    Joined:
    Aug 3, 2014
    Messages:
    328
    Likes Received:
    118
    Location:
    Indiana
    Yes the P and M buttons are for Manual and Program. And both my P3Ps are running fine.


    Sent from my PT beating heart
     
  9. Miguel Silva

    Joined:
    Jul 4, 2015
    Messages:
    62
    Likes Received:
    28
    Does IOC work? Mine dont let me select it.
     
  10. Bob Denny

    Joined:
    Aug 12, 2015
    Messages:
    78
    Likes Received:
    17
    Location:
    Mesa, AZ
    I had to leave the firmware on the SD until I had started with each battery. One battery had problems and produced a Battery Error! Message. I power cycled it and it came up without e upgrade needed message. All batts appear to be OK now.