Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Dashware Gauges

Discussion in 'Phantom 2 Vision Discussion' started by pyrophantom, Mar 28, 2014.

  1. pyrophantom

    Joined:
    Feb 16, 2014
    Messages:
    778
    Likes Received:
    25
    Location:
    Somerset, UK
    Can I ask any dashware gurus how you can create gauges in dashware for the flytrex data overlays ?? I cant seem to find a decent tutorial on how to make them from either existing images or from scratch, and yes I have seen the youtube vid of the guy modifying existing gauges, but want to know how to do them from scratch to add to the inventory from dashware ?
     
  2. xgeek

    Joined:
    Jan 20, 2014
    Messages:
    543
    Likes Received:
    0
    Location:
    London, UK, Declination -1.2
  3. nhoover

    Joined:
    Dec 11, 2013
    Messages:
    851
    Likes Received:
    182
    Location:
    Los Gatos, California
    I just fired up the Gauges Toolbox and started experimenting. Didn't take long before I was creating some really nice ones. It's easy if you take one that is somewhat similar to what you are trying to create and clone it, then add/remove content, change font, opacity etc until it's perfect for you. Great tool!
     
  4. Fdnyfish

    Joined:
    Jun 6, 2013
    Messages:
    664
    Likes Received:
    36
    Location:
    Barnesville, PA
  5. Scoob

    Joined:
    Apr 16, 2014
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Playing with gauges.
     
  6. KenW

    Joined:
    May 13, 2015
    Messages:
    143
    Likes Received:
    16
    Do you have this "gauge" posted anywhere?
     
  7. KenW

    Joined:
    May 13, 2015
    Messages:
    143
    Likes Received:
    16
    Never mind. Found it here.