Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Culprit found for no video on FPV

Discussion in 'Phantom 2 Discussion' started by Kingsp2, Jan 24, 2016.

  1. Kingsp2

    Joined:
    Jan 12, 2016
    Messages:
    59
    Likes Received:
    3
    Location:
    Hobbs, NM
    Installed all my new hardware for FPV flying yesterday and all I could view was the OSD data so I knew the transmitter and Black Pearl display was working. Today I checked to make sure I had all the channels and bands the way they should be but that didn't help either. So this evening I pulled the top back off and tried one of the other PNP pig tails which didn't have the OSD plug which was ok because at least I could check continuity with this other one and hopefully rule out the original cable being bad. This other cable also produced no video either so after poking around in the wiring and pulling the camera off and checking connections there I decided to bypass the anti-interference board and what do you know I have video now.

    So this leads me to my next guestion, Is the anti-interference board to clean up the Flysight's screen or is it help with flight interference from the gimbal and GoPro? Will it hurt anything to fly without it?

    Oh, and thanks Jason for the help last night.
    Jimmy
     
  2. antares

    Joined:
    Oct 28, 2014
    Messages:
    57
    Likes Received:
    8
    Location:
    Philippines
    The anti-interference board shall keep RF signals induced by the gimbal away from the NAZA flight controller.
    So, you do have an iOSD signal but no camera feed? If so, which camera is it? If GoPro, are you using the miniUSB connector?
     
  3. Kingsp2

    Joined:
    Jan 12, 2016
    Messages:
    59
    Likes Received:
    3
    Location:
    Hobbs, NM
    Yea, I was getting all the Mini OSD data real time but no camera feed. Bypassing the anit-interference board fixed the problem. FYI, it has the H3-3D and Gopro 3+.
    Jimmy
     
  4. jason

    Joined:
    Oct 12, 2014
    Messages:
    4,099
    Likes Received:
    404
    Location:
    Commerce Twp,MI
    Either the interference board was wired wrong or is defective but it should be replaced..
     
    #4 jason, Jan 25, 2016
    Last edited: Jan 25, 2016