Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Controller Reboot

Discussion in 'Standard/4k Discussion' started by nodrogthims, Oct 28, 2015.

  1. nodrogthims

    Joined:
    Jun 6, 2015
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    I am total newbie so please be gentle with me. The app is asking me to reboot (not restart) the controller. Is that as simple as turning it off then back on again or is there another procedure. Thanks
     
  2. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    19,116
    Likes Received:
    5,630
    Location:
    US
    Yes.
     
  3. nodrogthims

    Joined:
    Jun 6, 2015
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
     
  4. nodrogthims

    Joined:
    Jun 6, 2015
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
  5. nodrogthims

    Joined:
    Jun 6, 2015
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Another quickie if I may. I watched a you tube video of someone using the simulator and in the bottom left he had a google maps type of view which had a white line showing his tracking. I can only see a street map or a radar type view. Can someone tell me how he managed to obtain the one he was using?