Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

connecting to Naza-m v2.20

Discussion in 'Phantom FC40 Discussion' started by pyromjaal, Nov 22, 2014.

  1. pyromjaal

    Joined:
    Nov 22, 2014
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    hello everyone i have a Dji Phantom fc40 fpv and i have managed to make it fly nice and smooth but i have tried to connnect to the assisstant software Naza-m v2.20 but when i put in the Micro-usb cable the first time it said that i didn't have a driver to run the device because i forgotten to install Naza-m but when i installed it i could not connect to the quadcopter. What am i going to do???????? i am sorry for my bad english...:):):):):):)please help me i need to program f/s:)
     
  2. CityZen

    Joined:
    Oct 22, 2014
    Messages:
    940
    Likes Received:
    36
    Location:
    NYC
    Did you install the DJI WIN Driver software?
     
  3. pyromjaal

    Joined:
    Nov 22, 2014
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    no i installed the .exe. am i supposed to download the win file??
     
  4. pyromjaal

    Joined:
    Nov 22, 2014
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    OH now i understand thank you;)
     
  5. Daverock

    Joined:
    Jan 7, 2016
    Messages:
    38
    Likes Received:
    1
    Do you have to be online to connect to Naza assistant?
     
  6. mark99

    Joined:
    Jan 2, 2016
    Messages:
    14
    Likes Received:
    6
    Some models just wont connect for some reason and nobody has ever got to the bottom of why.
     
  7. steve riggs

    Joined:
    Nov 8, 2015
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Dunno if this is any help and i know its an old post, but….
    Tried to connect my FC40 to computer running windows 10…..
    No good, driver not recognised / device not recognised
    windows 8…
    Driver hung on install / recognised as DJI device but no good.
    windows vista…..
    works like a charm….
    The moral here appears to be to keep a windows vista laptop around….. or dual boot to vista on your mac…. :)
     
  8. Riccky3

    Joined:
    Feb 9, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Location:
    silver Creek,NY
    Had simular issue with my fc 40 connected when i first got it then wouldnt connect,just kept trying till the last time i pluged the usb cord into it and it mad a click noise and connnected..so im guessing in my case it was a connection problem.
     
  9. Daverock

    Joined:
    Jan 7, 2016
    Messages:
    38
    Likes Received:
    1
    I can pull up Naza Screen shows an active connection on phantom, but not on the screen..
     
  10. Daverock

    Joined:
    Jan 7, 2016
    Messages:
    38
    Likes Received:
    1
    Basically light on phantom goes green, and no connection status on Naza Screen.