Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

CMOS error

Discussion in 'Phantom 2 Vision Discussion' started by tincup, Jun 29, 2014.

  1. tincup

    Joined:
    Jun 17, 2014
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    I just got a cmos error on my camera. A couple of good flights and landings nothing out of the ordinary, I went to fly again and get this CMOS error on the camera. Anyone had this problem and how do I clear it?

    Thanks for your time.

    Paul
     
  2. urumate

    Joined:
    Nov 10, 2014
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hi tincup, I am having the same problem, researched all around for days but did not find a way to solve this, did you finally found a solution to your problem ?
    Thanks !

    Nicolas
     
  3. tincup

    Joined:
    Jun 17, 2014
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    urumate,

    No, it just came clear by itself, frankly, I don't know what I did to rectify it, sorry I can't be of much help.
     
Loading...
Similar Threads - CMOS error Forum Date
Phantom Vision 2 camera sensor error CMOS Phantom 2 Vision Help Mar 3, 2016
CMOS sensor error on camera appeared after firmware update. How to fix? Phantom 2 Vision Help Jan 3, 2016
P2V FC200 Camera CMOS Error Phantom 2 Vision Discussion May 27, 2014
Mechanical vs. Electronic shutter and/or CMOS vs. CCD (or CMOS global) Phantom 4 Pro Discussion Dec 23, 2016
It seems P4P 1" cmos with 20M pixels camera is so amazing^^ except for short range><" Phantom 4 Pro Discussion Dec 8, 2016