Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Can't set waypoints in app

Discussion in 'Phantom 2 Vision + Help' started by Gary Taylor, Oct 1, 2015.

  1. Gary Taylor

    Joined:
    Oct 1, 2015
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Hi

    New UK member found this forum site for help.

    Having followed the instructions to set waypoints, which seem quite straight forward, as soon as I swipe left, when in Phantom WIFI mode, to launch ground station, the app (dji) kicks me out after 2 seconds. Using an Iphone 6 plus.

    Any ideas would be welcome guys as my supplier not able to solve.
     
  2. pb7424

    Joined:
    Aug 7, 2014
    Messages:
    149
    Likes Received:
    4
    Location:
    Two Rivers, Wisconsin
    I believe the last update to the DJI Vision app caused this. See the following topic in the Discussion area:

    DJI Vision App Updated... New Version 1.0.52 - IOS
     
  3. marg2

    Joined:
    Dec 9, 2014
    Messages:
    354
    Likes Received:
    27
    Yep last update go to your itunes and reload your dji app hope you haven't zinc it lately set your iphone to not upgrade app automatically hope you get lucky I did
     
  4. Gary Taylor

    Joined:
    Oct 1, 2015
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Hi Marge
    Zinc? Any idea where I can download previous version 1.0.48 I think? iTunes not helping
    Cheers
    Gaz
     
  5. marg2

    Joined:
    Dec 9, 2014
    Messages:
    354
    Likes Received:
    27
    When i hit my iPhone 6 i backed up on I Tunes 3 day ago deleted app on phone and testored from ITunes just that app and got the old one,turn ITunes plug your phone an go to app tab look for dji vision an reinstall make sure your phone setting sre on manual forr app update mine is telling me dji new version is ready for update but no way hope it helps
     
  6. Gary Taylor

    Joined:
    Oct 1, 2015
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Thanks for your help marg2.
    I didn't back up and I have updated to latest ios version. Guess I'm screwed until DJI find a fix which, from what I have read today, isn't likely. I'm new to this malarky so lesson learned.
     
  7. marg2

    Joined:
    Dec 9, 2014
    Messages:
    354
    Likes Received:
    27
    There is the new update 1.0.53 hope it works for you keep me posted
     
  8. Gary Taylor

    Joined:
    Oct 1, 2015
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    No, it made no difference.

    Just downloaded to an Android tablet and which has given me access to ground station without crashing he App
     
  9. marg2

    Joined:
    Dec 9, 2014
    Messages:
    354
    Likes Received:
    27
    I think i can get you the .48 on your Iphone email me at marsatx50@gmail.com