Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Professional Can't link Pro 3 to remote post crash

Discussion in 'Phantom 3 Help' started by Navvet, Jun 3, 2016.

  1. Navvet

    Joined:
    Jun 3, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    My son gave me his Pro 3 after he flew it into a tree. The gimbal mount was broken and the motherboard to camera cable was separated from it's connector. I replaced the cable and the gimbal mount but I can't get the remote to link.

    I downloaded and installed the latest software into the drone, battery, remote and camera. I can connect to the camera thru the Go app but still get a no connection indicator.

    I've tried several times to link the remote but I can never get the link indicator to remain green for more that a few seconds. Even though the app says the remote is syncing I newer get a connection.

    I tried linking another remote but I experience the same problem.

    I'm new to the forum and would appreciate any help.
     
  2. Bailey5

    Joined:
    Oct 22, 2015
    Messages:
    260
    Likes Received:
    25
    I'm hoping it's not the ofdm module. U are trying to link thru the app right then u press the little button by the side of the drone to sync right..just wondering I'd u linking properly
     
  3. Navvet

    Joined:
    Jun 3, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    That's correct. I'm using the method you described. After repeated attempts I finally got a connection and a launch option. When I selected the launch option I get an ESC malfunction. Things seem to be going from bad to worse.
     
  4. Bailey5

    Joined:
    Oct 22, 2015
    Messages:
    260
    Likes Received:
    25
    Esc is the worse error to get. I would try doing a Imu calibration and compass and also a gimbal calibration on a flat and even surface and see if that helps. Fingers crossed for u