Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

cable

Discussion in 'Phantom 4 Help' started by Wholeo, Jun 5, 2016.

  1. Wholeo

    Joined:
    Mar 18, 2016
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Need help,I updated the latest firmware for my P4, Problem is that cable to complete upgrade to aircraft is not seen by software, Ive tried a number of combinations of booting up with and without cable connected and i still get the same, Im bit frustrated at this point .
     
  2. sar104

    Joined:
    Mar 22, 2014
    Messages:
    2,126
    Likes Received:
    645
    Location:
    Los Alamos, NM.
    You need to be a bit more specific - are you using the Go app, if so on which platform, or the Assistant application, if so on which platform, and how, exactly, are you connecting the aircraft.
     
  3. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    24,266
    Likes Received:
    7,370
    Location:
    Harrisburg, PA (US)
  4. Wholeo

    Joined:
    Mar 18, 2016
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    I got it done,I was trying to update from the controller,wrong way oops.
     
    #4 Wholeo, Jun 5, 2016
    Last edited: Jun 5, 2016
Loading...
Similar Threads - cable Forum Date
Broken 8 pin cable Standard/4k Discussion May 18, 2017
Standard Ribbon cable replacement Phantom 3 Help May 18, 2017
Can't plug in new compass cable into the landing gear of the P4P Phantom 4 Pro Help May 15, 2017
hdmi cable for Glyph into the phantom pro + Controller FPV (First Person View) May 9, 2017
Standard Link cable (uk) Phantom 3 Help May 6, 2017