Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Advanced ca fcc range

Discussion in 'Phantom 3 Help' started by Pan, Aug 3, 2016.

Tags:
  1. Pan

    Pan

    Joined:
    Aug 1, 2016
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Hi im going to get a p3 advanced and am concerned about the range. Currently im in UK and i hear that uk model has less range than the fcc one. I will be going on holiday outside of the uk so was wondering if the range would increase or i need to get a fcc version for long range?
     
  2. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    19,081
    Likes Received:
    5,619
    Location:
    US
    There is not a separate FCC version of the Phantom. It will automatically switch between FCC and CE based on the Phantom's current GPS location.
     
    #2 msinger, Aug 3, 2016
    Last edited: Aug 3, 2016
  3. Pan

    Pan

    Joined:
    Aug 1, 2016
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Thank you ^^