Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Bug in iOS 2.7.2 software ?

Discussion in 'Pro/Adv Discussion' started by robinb, Apr 16, 2016.

  1. robinb

    Joined:
    May 10, 2014
    Messages:
    2,907
    Likes Received:
    503
    Location:
    A place in the sun
    Found a possible bug in software.

    Video is stuck at 60fps at 1080p

    I tried to reduce the frame rate and it flicked to lower frame rate but as soon as i lifted finger it went back to 60fps.

    any one else ?
     
  2. flyNfrank

    Joined:
    Feb 1, 2014
    Messages:
    4,208
    Likes Received:
    906
    Location:
    Indy, USA
    I thought you flew with earlier firmware and app versions. Did you change your mind, or have I made a mistake in my thinking?
     
  3. robinb

    Joined:
    May 10, 2014
    Messages:
    2,907
    Likes Received:
    503
    Location:
    A place in the sun

    I did, but decided today to bite the bullet and do an update :-(
     
  4. flyNfrank

    Joined:
    Feb 1, 2014
    Messages:
    4,208
    Likes Received:
    906
    Location:
    Indy, USA
    OH MY...... :confused:

    Is the recent firmware that much better now, or did you just want to go through the worrying again each time you fly?
     
  5. alokbhargava

    Joined:
    Sep 28, 2015
    Messages:
    5,032
    Likes Received:
    1,620
    Location:
    San Francisco, CA
    Not true. I m able to select any format and any rate.
     
  6. robinb

    Joined:
    May 10, 2014
    Messages:
    2,907
    Likes Received:
    503
    Location:
    A place in the sun
    I want more stress :eek::eek::eek::eek:

    :)
     
  7. robinb

    Joined:
    May 10, 2014
    Messages:
    2,907
    Likes Received:
    503
    Location:
    A place in the sun

    Well would not work on mine, I then opened up FPV camera and I was able to change the options.
     
  8. alokbhargava

    Joined:
    Sep 28, 2015
    Messages:
    5,032
    Likes Received:
    1,620
    Location:
    San Francisco, CA
    I'm facing another issue. Can't set white balance to 5000K. It slides back to 6000.
     
  9. robinb

    Joined:
    May 10, 2014
    Messages:
    2,907
    Likes Received:
    503
    Location:
    A place in the sun
    I will give it a go in 10 mins, just transferring some video to my computer.
     
  10. flyNfrank

    Joined:
    Feb 1, 2014
    Messages:
    4,208
    Likes Received:
    906
    Location:
    Indy, USA
    I figured as much. Kind of thought it might be the adrenaline rush you were after.

    I heard it's possible the top speed might be reduced in these new versions to match the P4's P-mode speed. Do you know anything about that?
     
  11. robinb

    Joined:
    May 10, 2014
    Messages:
    2,907
    Likes Received:
    503
    Location:
    A place in the sun

    I know, need to feel my heart pounding each time I do the update.

    Not heard that about speed.
    I will test out.
     
  12. robinb

    Joined:
    May 10, 2014
    Messages:
    2,907
    Likes Received:
    503
    Location:
    A place in the sun

    No, I can change it up and down and it stays there.

    Also my frame rate is now working again.

    Odd maybe its a funny connection thing.