Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

broke down and got blade gaurds

Discussion in 'Standard/4k Discussion' started by Bigmike2016, May 17, 2016.

  1. Bigmike2016

    Joined:
    Apr 30, 2016
    Messages:
    35
    Likes Received:
    20
    Location:
    Lake Havasu City, AZ
    after flying off the boat last weekend i got some blade gaurds to keep the blades from hitting the boats seats with its props if it tips over on landing

    and they are quick detach gaurds so no Tools needed to take them off for traveling index.jpg
     
    Squirrel! and gvsukids like this.
  2. RodPad

    Joined:
    May 20, 2015
    Messages:
    2,660
    Likes Received:
    369
    Location:
    Pacific,NorthWet, 97031
    I use them, just the DJI ones, there was some talk about some of them that did detach, it was enough that was going to look into later when I time. I see if I can find some info, I also use fish line around mine minimize hand, arm, neck that could happen between the props.
     
  3. Bigmike2016

    Joined:
    Apr 30, 2016
    Messages:
    35
    Likes Received:
    20
    Location:
    Lake Havasu City, AZ
    the onces i got seem very heavy duty not cheap like the onces i used to use on the phantom 2 even has heavy duty screws

    [​IMG]

    http://www.amazon.com/Summitlink®-Professional-Disconnect-Propeller-Protector/dp/B00RFX2L6G?ie=UTF8&psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00
     
  4. RodPad

    Joined:
    May 20, 2015
    Messages:
    2,660
    Likes Received:
    369
    Location:
    Pacific,NorthWet, 97031
    Looks Good, I will be looking in the future, if I can keep mine flying.:rolleyes:
    I got another set out in the woods on my P2V+, with a battery and a 16gig SD card, if somebody finds it I got a remote that will work. To much snow 2 weeks ago, maybe over Mem-Day I will go or another lookie.
     
  5. Bigmike2016

    Joined:
    Apr 30, 2016
    Messages:
    35
    Likes Received:
    20
    Location:
    Lake Havasu City, AZ

    i have 32 card in my phantom and a backup in my box if i fill up the main one

    i am Ready for some fun mem day in mexico!
     
  6. RodPad

    Joined:
    May 20, 2015
    Messages:
    2,660
    Likes Received:
    369
    Location:
    Pacific,NorthWet, 97031
    Crap I don't know now, maybe it was 32 gig, I think a 64 will work on a Standard.

    There is a post that they took his Bird at the Border, better look it up.
     
    Bigmike2016 likes this.
  7. Bigmike2016

    Joined:
    Apr 30, 2016
    Messages:
    35
    Likes Received:
    20
    Location:
    Lake Havasu City, AZ
    will check it out i am going down to a Place called campo de lorenzo baja califorina