Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

bloquage de vol à 30 m

Discussion in 'Pro/Adv Discussion' started by HOMMAGE, Sep 1, 2016.

  1. HOMMAGE

    Joined:
    Sep 1, 2016
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Bonjour, je suis novice sur le DJI phantom, mais depuis que j'ai fait la mise à jour proposé sur le site DJI pour mon phantom pro, il est calibré à 30 m en hauteur et distance et si je veux l'enlever quand je vole c'est un risque car il a un moment de déséquilibre, avez vous rencontré ce probleme et puis je le faire avant de décoller. Par avance merci
     
  2. WetDog

    Joined:
    Oct 18, 2015
    Messages:
    1,491
    Likes Received:
    640
    OK, even google translate isn't helping me much:

    Any French speakers? Google some times gets it right, othertimes .....
     
  3. dirkclod

    dirkclod Moderator
    Staff Member

    Joined:
    May 9, 2014
    Messages:
    10,652
    Likes Received:
    5,705
    Location:
    Amory Mississippi
    Here's what I got WD /
    Hello, I am a novice on the phantom DJI, but since I did the update on the DJI to my phantom pro site, it is calibrated to 30 m in height and distance and if I want to remove it when I fly it is a risk because there a moment of imbalance, have you encountered this problem and then I do before taking off. In advance thank you
     
  4. WetDog

    Joined:
    Oct 18, 2015
    Messages:
    1,491
    Likes Received:
    640
    OK stil not sure what the OP means:

    - 'calibrated to 30 m height'. Perhaps he / she is thinking of the RTH height? Imbalance is probably not the word the OP is looking for but again, I'm not sure just waht the question actually is.

    Magic 8 ball says, 'reply hazy, ask again later'.
     
    dirkclod likes this.
  5. Viper989

    Joined:
    Nov 29, 2015
    Messages:
    55
    Likes Received:
    50
    Location:
    Canada
    Bonjour Hommage , je ne comprend pas la partie « calibré à 30m» . Est-ce ton «return to home (RTH)» ou le mode «beginner». Peux-tu aussi expliquer ton «moment de déséquilibre» .

    A+
     
    dirkclod likes this.
  6. WetDog

    Joined:
    Oct 18, 2015
    Messages:
    1,491
    Likes Received:
    640
    For us multi language impaired.
     
  7. Viper989

    Joined:
    Nov 29, 2015
    Messages:
    55
    Likes Received:
    50
    Location:
    Canada
    Actually the translation isn't so bad , even in french it is not claer as what is the problem . I'm thinking more that he is in beginner mode and the Phantom is kinda wobbling when it hits the 30m limit .
     
  8. chapy23

    Joined:
    Mar 21, 2016
    Messages:
    173
    Likes Received:
    21
    Il le dit bien dans son message dès le début qu'il est NOVICE, donc il n'utilise surement pas les bon terms

    From the start of the message, he tell he is a NOVICE (beginner), so he probably not using the right drone word.

    Nous avons besoin de plus d'explication, We need some more explanation
     
  9. Digdat0

    Joined:
    Feb 20, 2016
    Messages:
    881
    Likes Received:
    387
    Location:
    Oregon, USA
    you are stuck on beginner mode. get rid of beginner mode and it will get fixed :)
     
  10. Dronason

    Joined:
    Aug 9, 2015
    Messages:
    498
    Likes Received:
    82
    Location:
    Switzerland
    Oui, comme d'autres l'on déja dit il y a bien des chances que la mise à jour a remis des valeurs de configuration par défaut tel que le mode débutant. En général après une mise à jour, il est recommandé de véfier toute la configuration et refaire toute les calibration IMU, compas et gimbal.

    I just summarize in French what was said before by Viper989 and Digdat0 and my 5 cents.