Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Bind P2 Remote with P1?

Discussion in 'Phantom 1 Help' started by ghostrider024, May 9, 2015.

  1. ghostrider024

    Joined:
    May 9, 2015
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I have yet to see someone try and bind the newer, P2 controller (built in battery, rate-mode pot meter on corner, etc) with the original phantom. I don't see why it wouldn't work, and would love to try it, but I along with most people cant spend $100 on something that wont work. My p1 controller stopped working, and its $95 bucks. If the P2 controller works fine with it, then ill just get the new and improved version.
     
  2. Woody

    Joined:
    Mar 17, 2014
    Messages:
    212
    Likes Received:
    31
  3. discv

    Joined:
    May 7, 2013
    Messages:
    619
    Likes Received:
    26
    Location:
    London, UK
    In the description in Woody's link, it states that the NDJ6 is compatible wih the P2

    Edit- I should have mentioned the P1 & P2 have the same 2.4 receiver
     
    #3 discv, May 10, 2015
    Last edited: May 10, 2015