Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Advanced Autopilot

Discussion in 'Phantom 3 Help' started by Berdar, May 24, 2016.

  1. Berdar

    Joined:
    Mar 19, 2016
    Messages:
    7
    Likes Received:
    2
    Hey all,

    I'm pretty new to using Autopilot and I'm having a little issue. I've set up a zip line flight plan and when I start my flight my aircraft goes to the "A" waypoint and hovers. It's as if it's waiting on a signal to start. I can't seem to make it fly the flight plan. I'm probably overlooking something, any clue what it is?

    Thanks in advance
     
  2. Teds quichen

    Joined:
    May 5, 2016
    Messages:
    62
    Likes Received:
    34
    This could help.





    Sent from my iPhone using PhantomPilots mobile app
     
  3. Berdar

    Joined:
    Mar 19, 2016
    Messages:
    7
    Likes Received:
    2

    It could, if it was discussing the Autopilot app instead of the DJI app.
     
    Jason Porembski likes this.
  4. Zigs

    Joined:
    May 5, 2015
    Messages:
    152
    Likes Received:
    51
    If running in Advanced mode, what is your position set to?
     
Loading...
Similar Threads - Autopilot Forum Date
P3P + Autopilot = ??? Control (Go, Litchi, etc..) Jun 1, 2017
Crash after Firmware update while using Autopilot Phantom 4 Discussion May 25, 2017
constant relative altitude using Autopilot Phantom 4 Pro Help May 24, 2017
Hangar Autopilot - P3-4k Issues Control (Go, Litchi, etc..) May 23, 2017
Autopilot Pano Mode Exposure Bands Software Apr 27, 2017