Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

ATTENTION - There Are Now 2 P3 Areas, P3A/P and P3S/4K

Discussion in 'Pro/Adv Discussion' started by LuvMyTJ, Aug 24, 2015.

  1. LuvMyTJ

    LuvMyTJ ADMINISTRATOR
    Staff Member

    Joined:
    Feb 9, 2014
    Messages:
    6,811
    Likes Received:
    4,376
    Location:
    Live! From New York!
    There are now 2 P3 areas. One for P3 Advanced & Professional and one for P3 Standard and the P3-4K
    Be sure to post in the correct location.
    Thanks. ;)
     
    #1 LuvMyTJ, Aug 24, 2015
    Last edited: Jan 5, 2016
  2. malibusteve70

    Joined:
    Nov 6, 2014
    Messages:
    131
    Likes Received:
    6
  3. Cthulhus

    Joined:
    Jul 30, 2015
    Messages:
    92
    Likes Received:
    29
    Location:
    France
    Nice addtition !
     
  4. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    19,068
    Likes Received:
    5,614
    Location:
    US
    Why are there not separate Adv/Pro and Std help sections? Also, what is the difference between "discussion" and "help". I'm just wondering so I know why some of my posts get moved without mention by the mods. It would be better to understand what to post where.
     
    omarkatwe likes this.
  5. BermudaDrone297

    Joined:
    Sep 9, 2015
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    How to turn off gps whilst outside with phantom 3 standard?
     
  6. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    19,068
    Likes Received:
    5,614
    Location:
    US
    Toggle S1 to the middle position to enable A-mode. See your Phantom manual for more details.
     
  7. LuvMyTJ

    LuvMyTJ ADMINISTRATOR
    Staff Member

    Joined:
    Feb 9, 2014
    Messages:
    6,811
    Likes Received:
    4,376
    Location:
    Live! From New York!
    If you are asking a question or looking for help, use the "Help" area, if your just talking about features or where you flew today, you know, general stuff, use the "Discussion" area.
    When a thread is moved you should get a notice as to why, at least I always attach a reason, I assume the other mod's are doing this too.
     
  8. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    19,068
    Likes Received:
    5,614
    Location:
    US
    Thanks! I thought I was doing it right, but someone moved the following thread from discussion to help:
    HOW TO: Setup and use Waypoints | DJI Phantom Forum

    I received no notice that is was moved either.
     
  9. Bcongero2

    Joined:
    Nov 5, 2014
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
  10. Bcongero2

    Joined:
    Nov 5, 2014
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
  11. GunnyPapa

    Joined:
    Nov 28, 2015
    Messages:
    201
    Likes Received:
    39
    Makes sense
     
  12. 383tdawg

    Joined:
    Nov 29, 2015
    Messages:
    22
    Likes Received:
    2
    Does anyone know if you can switch Phantom 3 Advanced camera and install Phantom 3 Professional camera?
     
  13. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    19,068
    Likes Received:
    5,614
    Location:
    US
    383tdawg, yes, you can swap the cameras.
     
  14. Techcop50

    Joined:
    Sep 25, 2015
    Messages:
    386
    Likes Received:
    111
    Location:
    Aiken, SC, USA
    New P3S update...
     

    Attached Files:

  15. Techcop50

    Joined:
    Sep 25, 2015
    Messages:
    386
    Likes Received:
    111
    Location:
    Aiken, SC, USA
    Anyone seen this yet?
     
  16. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    19,068
    Likes Received:
    5,614
    Location:
    US
    Yep. It has been a pretty popular topic today.
     
  17. Benny

    Joined:
    Dec 30, 2015
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I was wondering, when i try to fly my drone in the flight simulator doing point of interest, or way point flying it tells me there is a no fly zone conflict, or an error 202. Does anyone know what i need to do?
     
  18. Molokai

    Joined:
    Sep 5, 2014
    Messages:
    235
    Likes Received:
    29
    Will there be another sub-forum for the 4K model now?
     
  19. Klnyc

    Joined:
    Dec 9, 2015
    Messages:
    256
    Likes Received:
    79
    4K model is same as the standar. Only camera isn't lol
     
  20. LuvMyTJ

    LuvMyTJ ADMINISTRATOR
    Staff Member

    Joined:
    Feb 9, 2014
    Messages:
    6,811
    Likes Received:
    4,376
    Location:
    Live! From New York!
    There is a Standard/4K section now, yes. ;)