Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

At a loss for ideas

Discussion in 'General Discussion' started by fizzviic, Oct 26, 2014.

  1. fizzviic

    Joined:
    Aug 17, 2013
    Messages:
    265
    Likes Received:
    0
    After flying my P2v since they first came out I have flown many many times. This morning, nothing having changed from a few days ago, in the field, and after doing the compass dance and establishing >6 GPS Loc, (9 according the the telemetry, I commanded motor start. Nothing, nada zip. Home, I plugged into assistant and everything seems ok. Recalibrated sticks, IMU ect all values are exactly mid range where they should be. But still no joy when commanding motor start.

    Short of somebody building an airport out in the countryside, anybody got any words of wisdom? Oh, and the Vision has never been crashed.
     
  2. BWJ

    BWJ

    Joined:
    Aug 19, 2014
    Messages:
    144
    Likes Received:
    0
    Location:
    Denmark
    Try to clean the 2 small controlpins for battery left side in battery compartment..
     
  3. fizzviic

    Joined:
    Aug 17, 2013
    Messages:
    265
    Likes Received:
    0
    I'll try that, thanks
     
  4. fizzviic

    Joined:
    Aug 17, 2013
    Messages:
    265
    Likes Received:
    0
    Tried cleaning the pins inside the battery compartment, and the pads on the battery, Tried different battery too, nothing helpd.
    :(
     
Loading...
Similar Threads - loss ideas Forum Date
At a loss for ideas Phantom 2 Vision Discussion Oct 26, 2014
P4 loss of distance question Phantom 4 Discussion Saturday at 12:05 PM
Phantom 4 camera and gimbal power loss Phantom 4 Discussion Saturday at 11:24 AM
Phantom 3 Pro-repeated momentary loss of video feed Pro/Adv Discussion Thursday at 10:01 PM
Phantom 3 standard loss rc signal Pro/Adv Discussion Jun 20, 2017