Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

  1. moparherb

    Joined:
    Jun 19, 2015
    Messages:
    57
    Likes Received:
    8
    Is it my network or is the "Phantom Pilots" app messed up this afternoon. I uninstalled and reinstalled it still don't work. Any ideas.
     
    cfd701 likes this.
  2. WWK888

    Joined:
    Jan 31, 2016
    Messages:
    662
    Likes Received:
    194
    I have problems too trying to access from my iPad.
     
  3. clackey

    clackey Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Feb 24, 2015
    Messages:
    165
    Likes Received:
    77
    Location:
    Southlake, TX
    Sorry guys - we upgraded the tapatalk plugin and it seems to be causing problems with the app. I'm working with the developers and rolling back to an old version of the plugin.
     
  4. WWK888

    Joined:
    Jan 31, 2016
    Messages:
    662
    Likes Received:
    194
    Thanks for the update, appreciate all you guys do.
     
  5. clackey

    clackey Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Feb 24, 2015
    Messages:
    165
    Likes Received:
    77
    Location:
    Southlake, TX
    Ok, should be back in business now....
     
    dirkclod likes this.
  6. WWK888

    Joined:
    Jan 31, 2016
    Messages:
    662
    Likes Received:
    194
    Still not working for me. Uninstalled and reinstalled and still hangs up...
     
  7. clackey

    clackey Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Feb 24, 2015
    Messages:
    165
    Likes Received:
    77
    Location:
    Southlake, TX
    Might want to jump off wifi and onto the cell network to see if that changes anything. We have seen an issue with multiple devices on the same wifi network having an issue with accessing our server.
     
  8. WWK888

    Joined:
    Jan 31, 2016
    Messages:
    662
    Likes Received:
    194
    Nope....why would that be a problem now if it never was in the past?
     
  9. clackey

    clackey Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Feb 24, 2015
    Messages:
    165
    Likes Received:
    77
    Location:
    Southlake, TX
    Strange. I'll dig in a bit more and see what I can find.
     
  10. WWK888

    Joined:
    Jan 31, 2016
    Messages:
    662
    Likes Received:
    194
    Much appreciated, I am sure you will figure it out.
     
  11. clackey

    clackey Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Feb 24, 2015
    Messages:
    165
    Likes Received:
    77
    Location:
    Southlake, TX
    Can you tell me what version of the app you are using? Should be menu->settings and scroll to the bottom.
     
  12. WWK888

    Joined:
    Jan 31, 2016
    Messages:
    662
    Likes Received:
    194
    Sorry, are you talking about IOS version? Currently running 9.3.3.
    Phantom Pilots version 5.1.14...updated July 5th
     
    #12 WWK888, Aug 1, 2016
    Last edited: Aug 1, 2016
  13. clackey

    clackey Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Feb 24, 2015
    Messages:
    165
    Likes Received:
    77
    Location:
    Southlake, TX
    Ok. Ya, I'm on 5.1.14 as well. That is the latest version.
     
  14. WWK888

    Joined:
    Jan 31, 2016
    Messages:
    662
    Likes Received:
    194
    After reinstalling the app I get the prompt to allow notifications then it attempts to load but never does. Both iPads have the same problem.
     
  15. WWK888

    Joined:
    Jan 31, 2016
    Messages:
    662
    Likes Received:
    194
    Ok, rebooted the iPads and everything seems to be back to normal. Awesome!
     
  16. WWK888

    Joined:
    Jan 31, 2016
    Messages:
    662
    Likes Received:
    194
    Ok, just had an error pop up, app crashed, report sent.


    Sent from my iPad using PhantomPilots
     
  17. Mousez

    Joined:
    Nov 1, 2016
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Hi all!

    I hate to revive an old thread, but I wasn't getting any help in my thread.

    I am having the same issue. newest version downloaded as of 11-4-16.

    I cant even sign into the app before crash.

    And for some reason, my S7 Edge cannot access the website. It only loads a blank white screen.

    my old thread:
    App & Website
     
  18. clackey

    clackey Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Feb 24, 2015
    Messages:
    165
    Likes Received:
    77
    Location:
    Southlake, TX
    Try a couple things so we can narrow it down.

    1. Try it on cellular vs wifi and see if that makes a difference.
    2. Try accessing the phantompilots.com through your mobile browser and see if you can reach that.

    It could be that tapatalk is having issues on the S7 Edge or cellular network.

    Thanks,

    C
     
  19. Mousez

    Joined:
    Nov 1, 2016
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Sorry for the late reply. No internet @ home.

    Tried on my works wifi. No luck.

    And I have tried the following browsers with no luck: Android Internet (stock), Chrome, Firefox. Tried in both mobile & desktop modes. Displays a white screen after loading.

    As for the app, I'm still getting the crash upon opening.
     

    Attached Files:

  20. filmalaska

    Joined:
    May 26, 2016
    Messages:
    38
    Likes Received:
    10
    Location:
    Alaska
    I have a lot of problems since getting an iPad Pro and iPhone 7. It says error when open any thread


    Sent from my iPhone using PhantomPilots