Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Anyone help with this error

Discussion in 'Pro/Adv Discussion' started by ryanmanchester, Mar 22, 2016.

  1. ryanmanchester

    Joined:
    Feb 7, 2016
    Messages:
    226
    Likes Received:
    117
    Flee fine yesterday, did open remote last night but everything looked fine on closing.

    [​IMG]

    [​IMG]


    Sent from my iPhone using PhantomPilots mobile app
     
  2. ryanmanchester

    Joined:
    Feb 7, 2016
    Messages:
    226
    Likes Received:
    117
    Flew I meant to say.


    Sent from my iPhone using PhantomPilots mobile app
     
  3. MajObvious

    Joined:
    Mar 18, 2016
    Messages:
    52
    Likes Received:
    15
    Location:
    400+ Feet
    hate to say it bro, but you may want to contact DJI support like last part says. other than that maybe try to power everything down completely, take battery out, etc, then try upgrade again. just like any electronic device, sometimes need to be powered off/rebooted
     
  4. Oso

    Oso

    Joined:
    May 19, 2015
    Messages:
    2,804
    Likes Received:
    1,672
    Location:
    California
    Try reading through this thread and the links it contains.
    {IMPORTANT} RC / P3 Upgrade problems
     
  5. alokbhargava

    Joined:
    Sep 28, 2015
    Messages:
    5,768
    Likes Received:
    1,883
    Location:
    San Francisco, CA
    When did you see this error message? and is it fixed now?

    Reboot the entire system and then report.
     
  6. ryanmanchester

    Joined:
    Feb 7, 2016
    Messages:
    226
    Likes Received:
    117
    I just don't understand how it was fine yesterday and boom


    Sent from my iPhone using PhantomPilots mobile app
     
Loading...