Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Anyone have a stock antenna?

Discussion in 'Standard/4k Discussion' started by Shogunofthecity, May 5, 2016.

  1. Shogunofthecity

    Joined:
    May 5, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I just had the antenna break after a fall off the desk, and it pulled the wire from the board inside the controller. I am really hoping someone might have an extra stock part laying around after they upgraded... If so, please let me know. Thank you in advance!
     
  2. mikep2323

    Joined:
    Oct 26, 2015
    Messages:
    262
    Likes Received:
    57
    I have one. What is your contact info? You can message me.
     
    dirkclod likes this.
  3. dirkclod

    dirkclod Moderator
    Staff Member

    Joined:
    May 9, 2014
    Messages:
    10,669
    Likes Received:
    5,710
    Location:
    Amory Mississippi
    Thank you mikep2323 and that's how we do in here Shogun help each other and is why it is good to have your location...State or Country..
    in your signature .
    Welcome to the forum :)
     
  4. Shogunofthecity

    Joined:
    May 5, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I am honored to be among such great men! I am extremely grateful Mike! Message sent!
     
  5. Shogunofthecity

    Joined:
    May 5, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Allow me to introduce myself, my name is Erik, and I live in Las Vegas and am an outdoorsman of Southern Nevada.

    [​IMG]
     
  6. mikep2323

    Joined:
    Oct 26, 2015
    Messages:
    262
    Likes Received:
    57
    I'll do today or tomorrow.
     
  7. Noah Pierce

    Joined:
    Sep 6, 2016
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Location:
    Springfield MO
    Do you have anymore stock antennas? My plastic housing broke at the base as well.. I only need 1. its my left antenna from the Pilots perspective.
     
  8. WilliamM

    Joined:
    May 30, 2016
    Messages:
    783
    Likes Received:
    213
    Location:
    Lancaster, Pa.
    As your saying "the one on the left" it must not be a Standard. Since this is a "Standard & 4K" forum, can we assume you have the 4K unit?
    The OP said "the antenna" not "a antenna" I assumes it was a Standard.
     
  9. Noah Pierce

    Joined:
    Sep 6, 2016
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Location:
    Springfield MO
    My bad, no, i have an advanced. Sorry, first time user on this forum. :grin:
     
  10. WilliamM

    Joined:
    May 30, 2016
    Messages:
    783
    Likes Received:
    213
    Location:
    Lancaster, Pa.
    Agreed with having your location as part of your profile, not sure why some don't like having that out there. If I might add, having some basic info on which DJI drone you have within your signature also makes a lot of sense too, (like yours and mind). This way others will know which drone you might be asking questions about if you forget to include that in your post.
     
    dirkclod likes this.
  11. WilliamM

    Joined:
    May 30, 2016
    Messages:
    783
    Likes Received:
    213
    Location:
    Lancaster, Pa.
    No problem, just open up a thread in the Pro/Adv forum and ask there. You might get lucky.
     
  12. Willy720

    Joined:
    Aug 10, 2016
    Messages:
    22
    Likes Received:
    2
    Location:
    Ct
    Hi guys... I also have an antenna for a P3S. I looked quick but it looks like you are all set.
     
  13. Willy720

    Joined:
    Aug 10, 2016
    Messages:
    22
    Likes Received:
    2
    Location:
    Ct
    Never mind I see it is for a P3A