Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Any one hacked the new dji go to add more channels

Discussion in 'Pro/Adv Discussion' started by omarkatwe, Oct 10, 2015.

  1. omarkatwe

    Joined:
    Oct 28, 2014
    Messages:
    149
    Likes Received:
    40
    The previous DJI GO APP for IOS was able to add more channels , any one try it with the new one , as its only 20 channels ?!!
     
  2. Jbundy63

    Joined:
    Jun 11, 2015
    Messages:
    623
    Likes Received:
    164
    It works with the new Go 2.3.0
     
  3. tcope

    Joined:
    Jan 29, 2015
    Messages:
    3,508
    Likes Received:
    1,387
    Location:
    Salt Lake City, UT
    Did you scroll to the next page of channels?
     
  4. Mike Mauk

    Joined:
    Jun 8, 2015
    Messages:
    134
    Likes Received:
    28
    Location:
    Brewster,WA
    works for me I just did it with the new IOS update and new DJI go app
     
  5. D4T_PoM

    Joined:
    Jul 28, 2015
    Messages:
    693
    Likes Received:
    183
    Location:
    London UK
    If you leave it on auto does it go through all 32 channels?
     
  6. CelticWebs

    Joined:
    Oct 25, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Looks like if you leave it in auto it only uses 13-20. Somebody mentioned something about it having to be set as US (your location) to be able to select custom, I se eth custom setting but here in UK I can't select it, I do however see all 32 channels and from 22 up are all dead without any interference at all!