Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Anti virus on your tabs?

Discussion in 'Pro/Adv Discussion' started by Gangapat, May 31, 2015.

  1. Gangapat

    Joined:
    May 27, 2015
    Messages:
    41
    Likes Received:
    10
    Anybody got any experiences with having an antivirus on the tablet? I'm using the tablet for other stuff (such as writing this) so I'm thinking of putting an anti virus on. But will that cripple the pilot app at the wrong time?
    How much resource does dji pilot need? Does it use all available cores? Does it suppress other stuff running on the tablet?

    Anti virus apps are a pain to uninstall so I'm being cautious...
     
  2. Torcan

    Joined:
    Mar 29, 2015
    Messages:
    78
    Likes Received:
    32
  3. mad in nc

    Joined:
    Dec 16, 2014
    Messages:
    534
    Likes Received:
    214
    Location:
    North Carolina US
    do you have this issue with iOS?
    [​IMG]
     
  4. ViperNuke

    Joined:
    Dec 24, 2014
    Messages:
    318
    Likes Received:
    103
    Is this even a serious question??? What OS do you run?? Android Cupcake (1.5)?????
     
  5. Torcan

    Joined:
    Mar 29, 2015
    Messages:
    78
    Likes Received:
    32
    Wow, a little harsh with that response, the OP asked a simple question, if you have nothing to add, then move along
     
    #5 Torcan, May 31, 2015
    Last edited: May 31, 2015
  6. Greyfox51

    Joined:
    Aug 1, 2014
    Messages:
    176
    Likes Received:
    53
    Location:
    Scottish Highlands
    I have AVG Free for Android installed on my Nexus 7 and no known issues so far.
     
  7. ianwood

    ianwood Taco Wrangler
    Staff Member

    Joined:
    Jan 7, 2014
    Messages:
    4,910
    Likes Received:
    1,788
    Location:
    Lost Angeles
    Don't install untrusted/unknown apps and you won't have an issue. No AV needed.
     
  8. Daninho

    Joined:
    Nov 10, 2013
    Messages:
    323
    Likes Received:
    36
    Location:
    Germany - Darmstadt
    Ios will not need any AV software, the apps are like sandboxed anyway