Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Professional Antenna

Discussion in 'Phantom 3 Help' started by Hunter Clark, Sep 4, 2015.

  1. Hunter Clark

    Joined:
    Aug 14, 2015
    Messages:
    81
    Likes Received:
    6
    Putting my rc controller antenna on the roof of my office because my flights are very very high risk . I have a fish farm and I chase birds away instead of killing them. The glare is so bad on my iPad and I'm flying under power lines over water ect. What do I need to do to have a long cable. Hunter Clark drones you tube is my page and here is an example

     
  2. bobmyers

    Joined:
    May 10, 2015
    Messages:
    3,611
    Likes Received:
    866
    Location:
    San Antonio, TX
    You could put the HDMI module on and fly with goggles or a tv monitor -- also if you can stand in the shade out of the sunlight the visibility is much greater. I also fly sitting in front seat of my pickup with the ac running-- very good visibility there.
     
  3. Hunter Clark

    Joined:
    Aug 14, 2015
    Messages:
    81
    Likes Received:
    6
    I fly them out of bull dozers , my truck , outside , and head play goggles. I have 4 of them now because I need to see better. So if I'm missing a get out of the way sun button on my iPad does anyone have any ideas know what kind of cable and booster do I need to hook it too so I can run the mini hdmi cable from TV to hdmi module on RC. Watch the video and you will see the type flying it is. Hunter Clark Drones "bird patrol "
     
  4. snerd

    Joined:
    May 5, 2015
    Messages:
    2,633
    Likes Received:
    1,585
    Location:
    Oklahoma
    Easy pickins for those GBH's! What are you allowed/not allowed to do about them?
     
  5. bobmyers

    Joined:
    May 10, 2015
    Messages:
    3,611
    Likes Received:
    866
    Location:
    San Antonio, TX
    If you have the HDMI out module, a 10 to 15 ft HDMI cable will work fine-- I don't know what the max distance on these are and at what point you may need a booster-- you could probably google the max HDMI cable out put or someone will chime in with the answer.
     
  6. Hunter Clark

    Joined:
    Aug 14, 2015
    Messages:
    81
    Likes Received:
    6
     
  7. Hunter Clark

    Joined:
    Aug 14, 2015
    Messages:
    81
    Likes Received:
    6
    Thnx for the suggestion, I have the HDMI figured out . I'm talking about the antenna into the RC to the roof. Sorry if I wasn't clear
     
  8. N017RW

    Joined:
    May 2, 2014
    Messages:
    6,236
    Likes Received:
    1,612
    Location:
    Palm Beach Co.- FL
    The problem is cable losses.
    This would likely require an amplifier as well.

    There are some antenna vendors who frequent here.
    Maybe thay can make something up for you.
     
  9. Hunter Clark

    Joined:
    Aug 14, 2015
    Messages:
    81
    Likes Received:
    6
    THNX , anything I can do for you let me know
     
  10. dottat4

    Joined:
    Jun 7, 2015
    Messages:
    112
    Likes Received:
    43
    Invite some more friends over with phantoms? I mean hell if I lived near you this would be fun

    Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
     
  11. StumbleBee

    Joined:
    Aug 22, 2015
    Messages:
    284
    Likes Received:
    147
    Location:
    Nashua, NH USA
    LOL, I'd pay YOU to let me chase those herons around!
     
  12. Hunter Clark

    Joined:
    Aug 14, 2015
    Messages:
    81
    Likes Received:
    6
    I would pay you !