Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

A gimbal saver

Discussion in 'Pro/Adv Discussion' started by Scott1012, Jun 22, 2015.

  1. Scott1012

    Joined:
    May 18, 2015
    Messages:
    35
    Likes Received:
    3
  2. bobmyers

    Joined:
    May 10, 2015
    Messages:
    3,611
    Likes Received:
    866
    Location:
    San Antonio, TX
    Yes, I have one installed....Ordered it direct from Killer RC
     
  3. acherman

    Joined:
    Oct 20, 2014
    Messages:
    497
    Likes Received:
    237
    Location:
    Alberta, Canada
    Got mine in the mail (direct) today. Took 3 minutes to install. I think it will do the trick.
     
  4. bobmyers

    Joined:
    May 10, 2015
    Messages:
    3,611
    Likes Received:
    866
    Location:
    San Antonio, TX
    Should have been considered by DJI-- looks like a stock oem part:)
     
  5. Farmer

    Joined:
    Jan 25, 2015
    Messages:
    140
    Likes Received:
    38
    Location:
    Northland, New Zealand
    I recieved mine today as well.
    Hey, DJI have done a STELLA job with the release of the Phantom 3 and for such a GREAT price.
    Thank you DJI for making my hobby/work so much more enjoyable.
     
    bobmyers likes this.
  6. acherman

    Joined:
    Oct 20, 2014
    Messages:
    497
    Likes Received:
    237
    Location:
    Alberta, Canada
    Looks totally OEM. Then again, maybe DJI believes no one will ever crash.
     
  7. Kormier

    Joined:
    Jun 22, 2015
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Location:
    Ontario, Canada
    Only hearing good things about it. Waiting for mine to be delivered.
     
  8. Scott1012

    Joined:
    May 18, 2015
    Messages:
    35
    Likes Received:
    3
    Okay great thank you I wanted one I just want to make sure that it wasn't going to cause any additional problem to the Phantom or that it wasn't going to make it not fly as well