Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

4k on phantom 3 adv.

Discussion in 'Pro/Adv Discussion' started by ashtonhess, Aug 26, 2015.

  1. ashtonhess

    Joined:
    Aug 5, 2015
    Messages:
    88
    Likes Received:
    11
    Could you put a p3p camera on a adv? would you be able to take 4k through the app? would you have to connect saying you had a pro? just curious.
     
  2. III% Streve

    Joined:
    Aug 1, 2015
    Messages:
    1,756
    Likes Received:
    515
    Yes
     
    JohnK likes this.
  3. JohnK

    Joined:
    Jun 4, 2015
    Messages:
    512
    Likes Received:
    169
    Location:
    Hudson Valley, New York
    lol. Asked and answered. Are you a lawyer, Streve? ;-)
     
  4. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    19,081
    Likes Received:
    5,619
    Location:
    US
    You can -- and, you must install the P3 Professional firmware.
     
  5. III% Streve

    Joined:
    Aug 1, 2015
    Messages:
    1,756
    Likes Received:
    515
    They were simple questions... No need to make it all butterflies and unicorns! There was no reason to address the "connection" part because you dont "connect" anything. The app does it its self
     
  6. 30secs

    Joined:
    Jun 12, 2015
    Messages:
    889
    Likes Received:
    113
    Here's another question. If I shoot 1080p 60fps, are the advanced and pro identical? Maybe placebo but I fell like the pro takes better video..
     
  7. JohnK

    Joined:
    Jun 4, 2015
    Messages:
    512
    Likes Received:
    169
    Location:
    Hudson Valley, New York
    Unicorns and butterflies. Lol. Ok. Whatever that means. He asked three questions, and your answer was "yes".