Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

3 axis GoodLuckBuy gimbal

Discussion in 'Phantom 2 Vision Discussion' started by jonesk32, Apr 17, 2014.

  1. jonesk32

    Joined:
    Apr 2, 2014
    Messages:
    51
    Likes Received:
    1
  2. tizzl10

    Joined:
    Feb 4, 2014
    Messages:
    882
    Likes Received:
    1
    this is made of the same crap materials and same crap design as their 2 axis gimbal. stay away.
     
  3. Gizmo3000

    Joined:
    Jan 25, 2013
    Messages:
    1,859
    Likes Received:
    2
    Location:
    Sherman Oaks, CA
    +1

    I've read enough threads about people having troubles configuring their 2-axis good luck gimbals, last thing we need is another thread titled "3-axis good luck gimbal help!"

    Only those with keen skills at gimbals and adjusting PID's and such should attempt to use these gimbals
     
  4. RichardWendt

    Joined:
    Mar 19, 2014
    Messages:
    76
    Likes Received:
    0
    Does this one a plug and play, or need adjust by the pilot?
     
  5. jonesk32

    Joined:
    Apr 2, 2014
    Messages:
    51
    Likes Received:
    1
    Well I'll probably regret this, but I pulled the trigger and ordered one of these. I'll probably steal parts from my Taco gimbal to see if I can make this work. I'm guessing that I'll need some of the cables from the Taco as well as the camera mount. It is supposed to be here in about a week. Maybe with a little work I can have an inexpensive 3 axis gimbal option.
     
  6. jonesk32

    Joined:
    Apr 2, 2014
    Messages:
    51
    Likes Received:
    1
    I've been following that thread. It seems like someone finally got a decent setup by eliminating the flat plate that the camera mounts to and I'm planning to eliminate that right off the bat by using the V3 mount from Taco. It's at least worth a try since there are no other 3 axis gimbals for the Vision camera. I know RotoPixel is working on one but stated that they will be catching up on all of the current orders first. Unless this works like a champ I'm still planning to get a RP when they get the 3 axis version.